ДВОДНЕВНА ЕДУКАЦИЈА ЗА МОТОЦИКЛИСТЕ

  • obuka motociklisti14
  • Обука за мотоциклисте

Савет за безбедност саобраћаја општине Мионица и Асоцијација за безбедност мотоциклиста су прошлог викенда у Мионици организовали дводневну едукацију за мотоциклисте. Ова активност је спроведена у циљу обуке возача мотоцикала и мопеда, али и будућих возача у правилном управљању двоточкашима и њиховом безбедном учешћу у саобраћају.

obuka motociklisti2

Власници двоточкаша и будући возачи су током обуке присуствовали стручно-теоријским предавањима, али и практичним тренинзима безбедне вожње мотоцикала које су водили искусни предавачи и инструктори Асоцијације за безбедност мотоциклиста. Током практичних тренинга безбедне вожње полазници обуке су савладали технику успостављања стварне контроле над мотоциклом кроз вежбе држања правилног положаја тела и равнотеже, контроле гаса и квачила и кочења у различитим условима.

obuka motociklisti1

На крају обуке, учесници едукације су на поклон добили хомологоване кациге које им је уручио председник општине Мионица Бобан Јанковић.

obuka motociklisti4

Мотоциклисти су у смислу ризика од страдања међу најугроженијим учесницима у саобраћају. Овај дводневни програм је организован како би оспособљеност наших возача мотоцикала подигли на виши ниво, а самим тим смањили могућност да небезбедно управљање мотоциклом буде узрок саобраћајне несреће – нагласио је овом приликом Јанковић.

obuka motociklisti9

obuka motociklisti3  obuka motociklisti5 obuka motociklisti6 obuka motociklisti7 obuka motociklisti8  obuka motociklisti10 obuka motociklisti11 obuka motociklisti12 obuka motociklisti13

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту