МАЛИ САЈАМ СПОРТА У ПЕТАК У МИОНИЦИ

sajam sporta

У организацији Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије и Спортског савеза општине Мионица уз подршку локалне самоуправе у петак 21. септембра са почетком у 12 часова у новоотвореној Хали спортова у Мионици биће организован „Мали сајам спорта“.


У Хали спортова ће се окупити сви спортски клубови са територије општине Мионица који ће током Сајма презентовати свој рад и умеће основцима и средњошколцима, али и свим заинтересованим грађанима. Ова манифестација има за циљ промоцију спорта и подстицање на професионално и рекреативно бављење спортом.


- По први пут наша општина је преузела организацију једне овакве манифестације која има за циљ промоцију здравог начина живота, као и подстицање младих да своје време потроше на прави начин. Овом приликом сва мионичка деца, али и сви љубитељи спорта моћи ће да се опробају у најразличитијим спортовима који ће им бити представљени. На овај начин желимо да мотивишемо све оне који се не баве спортом, а пре свега децу да се заинтересују за неки од спортова и да им спорт постане свакодневица. – рекао је овим поводом председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту