АКЦИЈА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА И ЦРВЕНОГ КРСТА

Савет за безбедност саобраћаја општине Мионица је у сарадњи са мионичким Црвеним крстом покренуо едукативну кампању у чијем је фокусу безбедност најмлађих учесника у саобраћају. За малишане који су почетком месеца први пут сели у школске клупе у понедељак је организована теоријска и практична настава- јавни час посвећен саобраћајним правилима и безбедности учесника у саобраћају. Током теоријске и практичне обуке малишани су на креативан начин имали прилику на науче основна правила из безбедности у саобраћају, пре свега о правилном превожењу у аутомобилима и понашању током преласка улице и пешачења од куће до школе.

prvacicima podeljeni svetloodbojni prsluci
Након обуке, председник општине Мионица Бобан Јанковић поделио је првачићима светлоодбојне прслуке и приручнике за правилно понашање деце у саобраћају.

- Почетак школске године носи велики ризик од страдања деце у саобраћају. Зато је веома битна обука малишана правилном понашању у саобраћају, а са друге стране, потребно је скренути возачима пажњу на њихово присуство. Из тог разлога ће активности Савета за безбедност саобраћаја општине Мионица у наредном периоду бити усмерене не само на децу, већ и на родитеље, наставнике и возаче-рекао је овом приликом председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту