САНИРАНО КЛИЗИШТE У ТАБАНОВИЋУ

tabanovic kliziste1

 

Захваљујући средствима које је обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима у оквиру Програма отклањања последица поплава 2016. године, завршено је клизиште на локалном путу Табановић – Доња Топлица. Вредност извршених радова на клизишту у селу Табновић је око 20 милиона динара.

 tabanovic kliziste2

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је клизиште након санације.

Радови су урађени квалитетно, и очекујем да ће мештани села Табановић и сви ови који користе овај путни правац бити задовољни, имајући у виду да је сада нормализован саобраћај на овој деоници. – рекао је Јанковић и додао да је у току санација још једног клизишта у селу Команице које је захватило делове општинског пута у дужини од 85 метара и прети да угрози један стамбени објекат.

Радови на санацији клизишта у Табановићу које је захватало површину од 20 ари почели су у августу 2018. године, и завршени су у року. Радови су подразумевали бушење и бетонирање шипова, изградњу темељних греда и бетонских потпoрних зидова, као и формирање саобраћајнице, за чију реализацију су биле задужене фирме „Баувесен“ д.о.о из Лазаревца и „Компресор инг“ д.о.о из Ваљева.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту