МИОНИЦА НАЈБОЉИ ОРГАНИЗАТОР СТАРТA ЕТАПЕ ТРКЕ “КРОЗ СРБИЈУ”

Према речима председника Бициклистичког савеза Србије Бранка Бановића Мионица је проглашена за град који је најбоље организовао старт етапе, док је Пожаревац проглашен за град који је најбоље организовао циљ етапе на овогодишњој трци “Кроз Србију”.

dji 0007

У Бициклистичком савезу Србије увелико су у току припреме за 59. по реду бициклистичку трку “Кроз Србију” која ће бити одржана од 5. до 9. јуна наредне, 2019. године. Челници Савеза ће у наредним данима посетити Пожаревац и Мионицу, када ће бити уручене захвалнице за беспрекорну сарадњу у организацији трке.

Саша Гајичић, генерални секретар Бициклистичког савеза Србије истиче да је велико интересовање за учествовање на 59. трци “Кроз Србију”.

У претходне две недеље имамо преко 15 захтева за учешће на нашој трци, ту је позната италијанска екипа Франко Балерини, затим руска екипа Газпром- Русвело, као и бројне друге екипе из окружења. – рекао је Гајичић.

Средином новембра биће одржан и сајам спорта у Београду, на којем је традиционално штанд Бициклистичког савеза један од најатрактивнијих, где ће бити одржана и презентација трке “Кроз Србију” за 2019. годину.

 

Počele pripreme za 59. trku Kroz Srbiju

Mionica je proglašena za grad koji je najbolje organizovao start etape 58. Međunarodne biciklističke trke "Kroz Srbiju". Naša opština će i naredne godine biti domaćin jedne od najstarijih sportskih manifestacija u našoj zemlji od 5. do 9. juna. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Wednesday, October 31, 2018

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту