МИОНИЦА ДОБИЈА ПЕШАЧКУ И БИЦИКЛИСТИЧКУ СТАЗУ

Министарство привреде доделило је општини Мионица 498,9 хиљада динара у оквиру Мера суфинансирања јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације, средства су намењенa за израду пројекта пешачке и бициклистичке стазе на обилазном путу у Мионици.

  • Пешачка и бициклистичка стаза у дужини од 2010 метара планирана је на обилазници око Мионице. Пројекат пешачке и бициклистичке стазе предвиђа још и пројектовање расвете са ЛЕД технологијом, хоризонталну и вертикалну саобраћајну сигнализацију, ограду и пешачки мобилијар на целој дужини пешачком тротоара и бициклистичке стазе. Циљ је да се створе услови за несметано, безбедно и функционално одвијање пешачког и бициклистичког саобраћаја у овом делу Мионице. - рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

  • Председник Јанковић је додао да је већ потписан уговор са предузећем „Инфоплан“ д.о.о. из Аранђеловца након спроведеног поступка јавне набавке, тако да је израда техничке документације у току и очекује се да буде готова за месец дана.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту