САНИРАНО КЛИЗИШТЕ У КОМАНИЦАМА

kliziste komanice1

Завршени су радови на санацији клизишта у Команицама у засеоку Папићи. Радови које су изводила предузећа ''Баувесен'' из Лазаревца и ''Компресор Инг'' из Ваљева су подразумевали бушење, бетонирање шипова, изградњу темељних греда и бетонских потпорних зидова, као и формирање саобраћајнице.

kliziste komanice2

Захваљујући средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима успели смо да санирамо клизиште у Команицама које је захватило делове општинског пута у дужини од око 85 метара и угрожавало стамбене и помоћне објекте који се налазе у његовој непосредној близини. Средства за изведене радове у износу од 31,5 милиона динара су обезбеђена у оквиру Програма отклањања последица мартовских поплава из 2016. године – прецизирао је председник општине Мионица Бобан Јанковић и подсетио да је у септембру санирано и клизиште у Табановићу у засеоку Коларевићи које се појавило услед поменутих поплава из 2016. године.

Средства за санацију клизишта у Табановићу у износу од 19,6 милиона динара је такође обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима.

kliziste komanice3

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту