ОПШТИНА НАБАВИЛА НОВУ ОПРЕМУ ЗА МИОНИЧКИ ДОМ ЗДРАВЉА И АМБУЛАНТУ У ВРУЈЦИМА

donacija dz1

Општина Мионица je набавила нову опрему за Дом здравља у Мионици и амбуланту у Врујцима у укупној вредности од 569 хиљада динара. Лабораторија мионичке здравствене установе је од сада богатија за ЦРП апарат посебно прилагођен за узимање узорака код беба, а набављени су и ролери за мешање узорака и читачи трака за урин, док је Служби физикалне медицине и рехабилитације у Бањи Врујцима предат на употребу вишеструјни апарат за електротерапију.

donacija dz2

Мионички Дом здравља и амбуланту у Врујцима је овим поводом пре неколико дана посетио председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Лабораторија Дома здравља је сада технички веома добро опремљена најсавременијим апаратима који омогућавају пружање бржих, квалитетнијих и ефикаснијих услуга својим пацијентима. Наш Дом здравља сада има могућност да пружа квалитетне услуге примарне здравствене заштите својим корисницима. Са друге стране, амбуланта у Бањи Врујци полако постаје препознатљива у области здравственог туризма пружајући услуге физикалне медицине и рехабилитације. – рекао је Јанковић.

donacija dz3

Председник мионичке општине је том приликом обишао и радове на изградњи Терапијског центра за мултиплу склерозу који се гради у непосредној близини амбуланте у Врујцима. Објекат бруто површине 600 метара квадратних имаће 10 смештајних јединица са укупно 20 лежаја и затворени базен. Очекује се да инвестиција вредна 48 милиона динара буде завршена у априлу ове године.

donacija dz4

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту