СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ ЗА РАЗВОЈ И АФИРМАЦИЈУ АУТО СПОРТА ЗА МИОНИЦУ

У организацији Ауто-мото савеза Србије (АМСС), у сарадњи са Спортским ауто и картинг савезом Србије (САКСС) и Мото савезом Србије (МСС) прошлог петка је у Белекспо центру у Београду одржана традиционална годишна додела “Златних кацига”. На овој манифестацији додељене су награде за најбоље такмичаре у ауто, мото и картинг спорту за 2018. годину, као и специјална признања.

thumb jankovic i lazarac

Председник САКСС Станиша Лазарац уручио је специјална признања представницима најважнијих институција и медија које подржавају, помажу и прате ове спортове у нашој земљи. Специјално признање за допринос развоју и афирмацији ауто-мото и картинг спорта добио је председник општине Мионица Бобан Јанковић. Наиме, општина Мионица је две године за радом била домаћин ауто-релија „Мионица“. Мионички рели се одржава у јулу под покровитељством општине Мионица у организацији београдског клуба АК „ FAM MM Power” и се бодује за Национални шампионат Србије, Отворено првенство Србије и Куп Србије.

Најпрестижније награде у ауто спорту, златне и дијаматске кациге, доделио је министар Вулин, шампионима Которчевић Луки, Балачикић Драгану и Радојковић Алекси. Радојковићу је поред Златне кациге уручена и Дијамантска кацига у ауто спорту за сезону 2018.

Златне и дијамантске кациге у мото спорту доделио је министар омладине и спорта Вања Удовичић. Златну кацигу у дициплини Мото Крос МX3, понео је Виктор Ланг, а у дисциплини Мото Класик, Драган Драгој и Слободан Васиљевић, двојац који је уједно и носилац дијамантске кациге.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту