ШЕСТОРО МИОНИЧКИХ КАРАТИСТА НА ЗИМСКОМ КАРАТЕ КАМПУ ''ШУМАРИЦЕ 2019''

101 0088

Kонкуришу за репрезентацију Уже Србије

Шесторо каратиста ''Мионице'' је недавно боравило на зимском карате кампу ''Шумарице 2019'' у Крагујевцу на којем су учествовали репрезентативни кандидати свих узрасних категорија, као и сви заинтересовани такмичари из региона Уже Србије. Кампом је руководио председник Карате федерације Србије Славољуб Пипер, носилац црног појаса 8. ДАН. , а тренинге су су водили национални тренери Жарко Радовановић и Милица Николић (кате), као и Мирко Пузовић и Миленко Ордагић (борбе).

Од Мионичана на кампу су учествовали пионир Никола Секулић, наде Чеда Ракић и Оливер Остојић, кадеткиње Тања Станојевић и Анђела Марковић и млађа сениорка Тијана Цмиљанић, предвођени тренером Мирославом Васиљевићем.

101 0130

Према речима тренера Васиљевића, камп је био добро организован. На јутарњим тренизима се радило на подизању физичких и менталних способности, док су су поподневни били посвећени усавршавању технике. Он је истакао да репрезентацију Уже Србије ускоро очекује неколико међународних такмичења, изразивши очекивања да ће се на репрезентативном списку наћи и неко од такмичара Карате клуба ''Мионица''.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту