СНЕГ ОТЕЖАВА САОБРАЋАЈ

mionica logo

 

На подручју општине Мионица тренутно пада снег, температуре су око нуле, а због обилних снежних падавинама на коловозу има снега што додатно отежава већ зимске услове вожње. Због најављених обимних падавина не саветује се кретање на пут без преке потребе, а уколико је то неопходно поред обавезних зимских гума препоручује се посебан опрез и употреба зимских ланаца на успонима.

Сви путеви у општини Мионица су тренутно проходни. За рашчишћавање државних путева на територији општине Мионица у које спадају путни правац Дивци – Мионица – Љиг и путни правац Боговађа – Мионица – Дивчибаре задужено је Јавно предузеће “Путеви Србије”. Ове државне путне правце “Путеви Србије” одржавају у складу са Планом зимског одржавања државних путева.

Локани путеви на територији општине Мионица у надлежности Јавно комуналног предузећа “Водовод” Мионица. ЈКП “Водовод” Мионица је ангажовало сву располовижу механизацију у циљу обезбеђивања проходности локалних путева. Како у овом предузећу наводе, на свим успонима и критичним местима на територији општине Мионица је бачена мешавина соли и каменог агрегата.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту