ПРИВРЕДА ОПШТИНЕ МИОНИЦА НА СПРЕГУ

На Сајму привреде западне Србије који се ове године одржава по 16. пут под слоганом „Увек за добар посао“ општина Мионица ће од данас па све до 30. марта представљати своје привредне потенцијале.

spreg kolaz
На 5000 квадратних метара, међу 206 излагача из 63 општине укупно 12 привредних субјеката представља своју понуду. Поред познатих брендова “Вода Вода” и “Аква Гала” учешће су узели и хотел “Врујци”, “Пет-мил”, као и други привредни субјекти који се баве делатностима пољопривреде, туризма и домаће радиности. Ове године по први пут у оквиру штанда мионичке општине своје производе изложила и немачка компанија „Аутокабел“ која је отворила производни погон у овој општини.

Поред тога, Туристичка организација Мионица промовише нову понуду излета намењену домаћим и страним пословним туристима, смештајне капацитете, као и предстојеће манифестације МТБ авантуру по мионичком крају која ће бити одржана 7. априла, затим Међународну бициклистичку трку „Кроз Србију“, „Ауто Рели Мионица“ и највећу манифестацију у овој општини „Мишићеве Дане“.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту