БИЦИКЛИСТИЧКА АВАНТУРА КРОЗ МИОНИЦУ

Протеклог викенда општина Мионица је била место окупљања заљубљеника у планински бициклизам. Око педесет поштоваоца овог све популарнијег спорта који привлачи све већи број људи окренутих природи, спорту, здравом телу и духу, уживало је прелепим и незаборавним пределима мионичког краја возећи МТБ авантуру „Стаза здравља Бања Врујци“.

biciklizam3 biciklizam4 biciklizam5  biciklizam7  biciklizam9 biciklizam10

biciklizam6

Стаза дуга око 45 километара протезала се преко шума, брда, пољана и других предела идеалних за развој овог све популарнијег спорта. Учесници овог бициклистичког доживљаја су имали прилику да виде неке од значајних културно-историјских ресурса као што је Родна кућа војводе Живојина Мишића у Струганику, црква брвнара Покрова Пресвете Богородице у Планиници, и Музеј Камена и Кућа чаја у Паштрићу.

biciklizam8

У незаборавној авантури која је о јутарњим часовима започела испред хотела „Врујци“ у Бањи Врујци уживали су гости из земље и иностранства. Судећи по позитивним утисцима и искуствима које су учесници овог активног викенда понели кући са собом, ово ће бити прво у низу окупљања љубитеља планинског бициклизма.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту