УСПЕШНО ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „С ОНЕ СТРАНЕ ДУГЕ“

humanitarna akcija

Јуче је у Спортској хали Мионица одржан хуманитарни концерт под називом „С оне стране дуге“ са циљем да се прикупе новчана средства за помоћ породици Јовановић из Толића. Наиме, тешка судбина ове породице подстакла је руководство општине Мионица да удруженим снагама са својим установама и Црвеним крстом Мионица организују ову хуманитарну акцију како би им бар мало олакшали и побољшали животне услове.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић захвалио се публици, мионичким привредницима, свим установама и волонтерима који су помогли у реализацији, као и малишанима из Вртића „Невен“ који су својим наступом унели позитивне вибрације и ведрину у ову хуманитарну акцију.

Овом акцијом смо показали да је Мионица увек уз своје суграђане и да смо спремни да помогнемо свима онима којима је наша помоћ потребна. Искористићу ову прилику да се захвалим свима онима који су допринели да ова акција успе, и наравно Блиц фондацији која такође прикупља средства за наше Јовановиће. Порука овог догађаја је да је хуманост и даље на цени, и да је Мионица уз Јовановиће. – рекао је Јанковић.

На концерту је прикупљено укупно 305.000 динара. Помоћ Јовановићима може се и  даље уплатити на динарски рачун Блиц фондације 2750010221949709-90 или слањем СМС поруке на хуманитарни број 2552.

Живот се сурово поиграо са малишанима породице Јовановић Аном (9), Петром (7) и Саром (5). Ана и Петар су рођени са обликом сколиозе, обољењем кичме које им у великој мери отежава обављање свакодневних животних активности. Да несрећа никада не долази сама уверили су се ова недужна деца када им је прошле године мајка преминула само дан пред Анину заказану операцију кичме. Данас се о њима брине отац Милош, са месечним приходом од 10.000 динара и скромним надничарским дневницама.

Mionica ume da voli i to je i ovaj put pokazala. „Dobrota mnogo zna i može, a govori samo osmehom.” zato je i cela Mionica večeras govorila osmehom. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Wednesday, May 8, 2019

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту