ОПШТИНА МИОНИЦА ЗАКЉУЧИЛА СПОРАЗУМ У ОКВИРУ ПРОГРАМА EXCHANGE 5

Општина Мионица и Стална конференција градова и општина закључили су данас Споразум о сарадњи који се односи на сарадњу у реализацији Пакета подршке овој јединици локалне самоуправе у области управљања имовином, који је одобрен у оквиру конкурса за доделу Пакета подршке градовима и општинама у оквиру програма Exchange 5.

fb img 1560349637483

Програм финансира Европска унија из средстава ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Министарством финансија и СКГО као имплементационим партнером. Програм је намењен подршци локалним самоуправама за ефикасно управљање имовином. Програм се реализује у периоду од априла 2017. године до априла 2020. године.

Пакет подршке за унапређење процеса управљања имовином је по свом обухвату посебно прилагођен капацитетима општине Мионица. Подршка подразумева директан ангажман стручњака за рад на актима ЈЛС, имовинским евиденцијама и базама података, за утврђивање фактичког стања непокретности, тренинге, радионице, семинаре као и друге видове саветодавне подршке ЈЛС у предметној области.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту