ВУКОВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

 Награђени путовањем у Италију

 

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је данас у свом кабинету организовао пријем за добитнике Вукове дипломе из Основних школа „Милан Ракић“ Мионица и ''Војвода Живојин Мишић'' Рајковић. Јанковић је честитао најбољим мионичким основцима на постигнутим резултатима, уз жељу да им и наставак школовања буде подједнако успешан.

jul1 2

До сада смо најбоље ученике награђивали летовањем, али смо се одлучили да започнемо нешто другачију праксу те ће вас наша општина послати на бесплатно путовање у Северну Италију. Ово је несумњиво одлична прилика да се упознате са историјом, друштвеним животом и културним тековинама Италије и са собом понесете успомене које ће вам остати у лепом сећању до краја живота – поручио је Јанковић награђеним основцима и додао да општина Мионица улаже у образовање кроз бројне активности, обезбеђујући бесплатан превоз за све ђаке, бесплатне уџбенике за првачиће и бројне програме које организује Центар за образовање и развој.


Бесплатним путовањем награђено је осморо вуковаца и они ће почетком августа, током седмодневног боравка у Италији, посетити Венецију, Лидо ди Језоло, Падову, Верону, Римини, Лаго ди Гарда, Болоњу, Монтекатини, Фиренцу и Сан Марино.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту