АУТО СЕДИШТА И КОЛИЦА ЗА МИОНИЧКЕ БЕБЕ

bebe

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је данас у сали Скупштине општине Мионица родитељима мионичких беба рођених у периоду од априла до августа ове године свечано уручио дечија ауто седишта и колица за бебе. Поред овога, из буџета општине Мионица породиљама је уплаћена једнократна новчана помоћ у износу од 40 хиљада динара.

Подели дечијих ауто седишта претходила је теоријска и практична обука о коришћењу и постављању безбедносних система за децу у возилу, коју су заједно са представаницима општине Мионица организовали активисти удружења ''Зелени талас'' из Београда. Родитељи су имали прилику да науче како се на правилан начин постављају и користе ови безбедносни системи у возилу како би на што безбеднији начин превозили своје малишане.

Vredni pokloni za porodilje

Najbitniji zadatak svih nas je da našoj deci obezbedimo što bolje uslove za odrastanje. Opština Mionica nastavlja sa dobrom praksom podele dečijih auto sedišta i kolica za bebe, kao i isplate jednokratne novčane pomoći u iznosu od 40 000 dinara svim porodiljama sa teritorije naše opštine. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Friday, 30 August 2019

Од почетка 2017. године општина Мионица обезбеђује бесплатна дечија ауто седишта у оквиру активности Савета за безбедност саобраћаја општине Мионица и до сада је подељено преко 170 безбедносних система за децу. На иницијативу председника општине Мионица Бобана Јанковића од почетка 2019. године ова акција је по први пут проширена на поделу бесплатних колица за бебе.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту