ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

 Сви подједнако вредни

dan osoba sa invaliditetom 2

Програмом у Основној школи „Милан Ракић“ данас је у Мионици обележен Међународни дан особа са инвалидитетом. Луткарском представом „Јежурко“, музичким перформансом „Сви смо ми исти“ и рециталом ученика специјалног одељења, деца Мионице послала су поруку љубави целом свету.

dan osoba sa invaliditetom 1
Председник општине Мионица г-дин Бобан Јанковић изјавио је да нашу децу треба учити да се према особама са инвалидитетом, које су друштву подједнако вредне, треба опходити без предрасуда и са пуним поштовањем.

dan osoba sa invaliditetom 3
Међународни дан особа са инвалидитетом се обележава од 1992. године, када је Генерална скупштина УН усвојила резолуцију којом се све земље позивају на обележавање тог дана с циљем да се унапреди и омогући особама са инвалидитетом једнако уживање људских права и равноправно учешће у друштву.

SVI SMO JEDNAKI

SVI SMO JEDNAKI У ОШ ,,Милан Ракић” Мионичани су обележили Међународни дан особа са инвалидитетом. Пославши поруку љубави у свет, музичким перформансом ”Сви смо ми исти”, деца Мионице су поручила да смо сви подједнако вредни друштву. Настојимо да оваквих иницијатива буде што више! #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Tuesday, 3 December 2019

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту