ОБАВЕШТЕЊЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

grb srbijemionica logo

Данас је ступила на снагу нова Мера Владе Републике Србије у сузбијању епидемије корона вируса и сви грађани без обзира на старост морају бити у временском периоду од 20 часова до 5 часова наредног дана у својим домовима.

Ова забрана кретања не односи се на лица којима је неодложно потребна здравствена помоћ, одређеним групама пољопривредних произвођача, као и радницима који раде у другој и трећој смени.

ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СВИ ПРИВРЕДНИ СУБЈЕКТИ ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ МИОНИЦА ХИТНО ДОСТАВЕ ОВЕРЕН И ПОТПИСАН СПИСАК РАДНИКА КОЈИ ЋЕ БИТИ РАДНО АНГАЖОВАНИ У ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ У КОЈЕМ ЈЕ ЗАБРАНА КРЕТАЊА. ПРИВРЕДНИ СУБЈЕКТИ ЗА СВОЈЕ ЗАПОСЛЕНЕ ЈЕ ПОТРЕБНО ДА ИЗДАЈУ И ПИСАНУ ДОЗВОЛУ КОЈУ СУ РАДНИЦИ У ОБАВЕЗИ ДА НОСЕ СА СОБОМ И ПОКАЖУ ПОЛИЦИЈИ. СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПОСЛОДАВЦИ МОГУ ДОБИТИ НА ДЕЖУРНИ ТЕЛЕФОН ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ МИОНИЦА 014/3421321.

Кога полиција затекне на улици после 20 часова, а нема писану дозволу, биће му написана кривична пријава, грађанин спроведен на кућну адресу, а кривични поступци накнадно спроведени.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту