ОСУЂЕН ЈОШ ЈЕДАН УГОСТИТЕЉ ЗБОГ НЕПРИДРЖАВАЊА ПРОПИСАНИХ МЕРА

mali grb mionice

Припадници Полицијске станице Мионица су у четвртак затекли власницу угоститељског објекта у Мионици С. Б. из села Кључ, као и два госта којима је служила пиће. Због кривичног дела непоступања по здравственим прописима у време епидемије, као и кршења уредбе о забрани рада угоститељских објеката, С. Б. је одмах приведена надлежном тужиоцу, а потом и од надлежних правосудних органа по скраћеном поступку осуђена на притвор у трајању до 30 дана.

Ово је већ други случај у последњих неколико дана да се угоститељи не придржавају прописаних мера у време ванредног стања, пошто су надлежни правосудни органи по хитном поступку раније осудили и угоститеља Д. Ј. из Горњег Лајковца, власника угоститељског објекта у Брежђу, на 4 месеца кућног затвора због извршеног кривичног дела „Непоступање по здравственим прописима за време епидемије“ из члана 248. Кривичног закона Републике Србије.

Зато Штаб за ванредне ситуације општине Мионица још једном апелује на угоститеље да се придржавају прописаних мера Владе Републике Србије.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту