У СУБОТУ „4. МИОНИЦА РЕЛИ“

re333

 Пријављене 23 посаде

Општина Мионица ће у суботу 1. августа четврти пут за редом бити домаћин и покровитељ „Мионица релија“ који се одржава у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије, Спортским ауто и картинг савезом Србије, Спортским савезом Србије и Министарством омладине и спорта. Рели у Мионици је као и претходних година требало да се бодује и за ФИА Централно европски зонски рели шампионат, али одлуком ФИА мионички рели ће се бодовати само за Национални и Отворени шампионат. И поред тога, на листи пријављених налазе се чак 23 посаде и све су из Србије.

„4. Мионица рели“ стартује у 7,30 часова брзинским испитом Мионица – Рајковић. Старт је на 500 метара од раскрснице за Дивчибаре ка Кључу, а „брзинац“ се вози поред фабрике воде “Миони”, преко раскрснице за Ђурђевац, до раскрснице за Ваљево и Дивчибаре, што представља деоницу специјалног брзинског испита 1, 3 и 5. Деоница Словац-Вировац-Табановић се вози до раскрснице са путем за Табановић, односно до почетка макадамске деонице која представља деоницу специјалног брзинског испита 6 и 8. Деоница Брежђе-Мионица се вози од школе у Брежђу до раскрснице са путем Мионица-Дивчибаре и представља деоницу специјалног брзинског испита 7 и 9. Због потреба релија, поменуте деонице ће привремено бити затворене.

karta mionica rally markova crkva si68 mioni si13 rajkovic ekstra si5 rajkovic si24 satnica2020 page 001

Завод за јавно здравље Ваљево је одобрио одржавање Релија, који ће бити организован у складу са смерницама и упутствима Спортског ауто и картинг савеза Србије о организацији такмичења за време пандемије COVID19.

- Мионичани су одувек били добри домаћини. Радује ме што ћемо по четврти пут угостити учеснике релија. Трудићемо се да им и ове године омугућимо оптималне услове за постизање врхунских резултата– изјавио је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту