Почела вакцинација без пријаве у Бањи Врујци и Рајковићу

img 5111

Данас је почела вакцинација без пријаве у амбулантама у Бањи Врујци и Рајковићу. Грађани ће примити прву дозу „Фајзера“, а ускоро се очекује испорука и „Синофарма“. Имунизација ће се одвијати сваке среде од 8 до 12 часова. За све грађане, којима је то неопходно, општина Мионица је обезбедила превоз.

 

img 5252


-Додатни вакцинални пунктови олакшаће и убрзаће процес имунизације наших грађана. Апелујем на све суграђане да се вакцинишу. Људи не треба да оклевају када имају прилику да се вакцинишу. Ова масовна вакцинација је део наше наде, снова и настојања да се вратимо нормалном животу. Више него икада потребно је бити одговоран и солидаран, и чувати себе и друге, а најбољи начин за то је вакцинације - рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица, приликом обиласка амбуланти у Рајковићу и Бањи Врујци.

img 5347


За вакцинацију није потребна претходна пријава преко е-управе. Довољно је да лице понесе здравствену књижицу. Приликом вакцинације, грађани ће бити унети у систем и добиће свој термин за ревакцинацију.Старија лица и угрожене групе су приоритет. Грађани, којима је превоз неопходан, могу се пријавити општинском Кол центру на број 0800 50 50 55, као и за све додатне информације.До сада је вакцинисано 1.520 грађана општине Мионица, а ревакцину је примило њих 1.091.

img 5555

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту