АПЕЛ УРОДИО ПЛОДОМ

ЗА ЈЕДАН ДАН У  МИОНИЦИ ВАКЦИНИСАНО 170 ГРАЂАНА

vakcina1

У Дому здравља у Мионици данас је вакцинисано 170 Мионичана. Грађанима Мионице доступне су вакцине свих произвођача, Спутњик, Синофарм и Фајзер.

- Позив на вакцинацију без заказивања наишао је на велико интересовања грађана и Мионици. Данашњи редови у Дому здравља указује да су грађани разумели и прихватили чињеницу да само ако се вакцинишемо у великом броју, можемо победити Ковид 19, и наставити с нормалним животом. Посебно је важно што грађани могу да бирају између три вакцине. Захваљујући државном руководству, а пре свих председнику Александру Вучићу обезбеђен је довољан број вакцина за све грађане Србије и Мионице - рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Јанковић је пре неколико дана заједно са министарком државне управе и локалне самоуправе Маријом Обрадовић и државним секретаром Министарства здравља др Мирсадом Ђерлеком, поделио пакете с витаминима мионичким пензионерима, и позвао грађане да се вакцинишу.

Главни вакцинациони пункт се налази у Дому здравља Мионица (где на располагању постоји још један додатни пункт за пацијенте који немају заказан термин). А сваке среде у преподневним сатима вакцинација се спроводи и у амбулантама у Рајковићу и Бањи Врујци.

Поред тога, мобилне екипе Дома здравља уз помоћ општине Мионица. сваке среде обилазе села у мионичкој општини и старе и немоћне, довозе до вакциналних пунктова, или их вакцинишу на лицу места.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту