Општина Мионица од сада доступна и на Виберу

 v 20210520 093900

Општина Мионица је покренула Вибер заједницу под називом Мионица коју волим као још једну платформу за комуникацију са својим грађанима.

Општина Мионица је препознала потребу активног коришћења савремених, непосредних видова комуницирања. Овај иновативан вид комуникације је формиран у циљу што ефикаснијег повезивања, бржег и једноставнијег информисања грађана о актуелностима у нашој општини. Наши суграђани сада на једном месту могу пратити све вести, сервисне информације, обавештења о раду општине Мионица, њених установа и предузећа, као и све друге значајне новости. рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Миончани су одувек показивали заинтересованост за актуелна дешавања у њихвој општини. Због тога је и покренута Вибер заједница која ће обезбедити већу транспарентност, ефикасност и унапредиће размену информација које омогућавају савремене технологије.Јанковић је додао да је сврха Вибер заједнице Мионица коју волим и промоција општине, њених туристичких потенцијала и ресурса, као и правовремено и ваљано информисање свих њених посетилаца.
Апсолутно се води рачуна о безбедности свих чланова. Бројеви телефона корисника нису видљиви никоме, па ни администраторима, осим у случају да је корисник сам изабрао да му се не приказује име на вибер налогу већ само број телефона.Општина Мионица је препознала важност комуникације у друштву. Сходно томе, додатно су унапређени видови комуникације са грађанима. Ове године у Услужном центру отворен је и електронски шалтер који ће значајно убрзати процес добијања докумената, а вишеструко побољшати размену информацију између локалне самоуправе и грађана.Према званичним подацима Републичког завода за статистику из пописа 2011. године општина Мионица број 14335 становника.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту