Почела реконструкција кошаркашког терена у центру Мионице

kosarkasi teren u mionici 2

Мионица добија савремени кошаркашки терен вредан два милиона динара. Радови на реконструкцији, који су почели пре два дана, биће готови крајем јуна. Постојећи терен биће обновљен и заштићен епоксидном подлогом. Такође, поставиће се зглобни кошеви, нове табле и освежити трибине. Терен ће користити пионирски кошаркашки клуб, али и сви грађани Мионице.

kosarkasi teren u mionici 1

Након завршетка радова, овај савремени терен наслоњен на новоизграђену теретану на отвореном биће савршено место за рекреацију и уживање у слободном времену Мионичана. Инвестиција у спорт је улагање у здрав начин живота. Залажемо се да наши млади имају што више могућности за правилан развој - рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

kosarkasi teren u mionici 3

Реконструкција кошаркашког терена реализује се у сарадњи с Дунав осигурањем.На територији општине Мионица регистровано је 18 спротских клубова и организација. У априлу ове године је у Мионици основани и боксерски клуб, који ће се налазити на локацији некадашње аутобуске станице.Заједно са спортском халом, теретаном на отвореном, кошаркашким и другим спортским теренима Мионица постаје град спорта и град младих.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту