Нова Бања у Врујцима богатија за 22 апартмана и нови ресторан

jankovic u novoj bani

Бањско-рекреативни комплекс „Нова Бања Врујци“ проширио је своју туристичку понуду са 22 апартмана и новим рестораном. Ресторан броји 220 места, а посетиоцима је на располагању и један од најмодернијих аква паркова у Србији, са 6 различитих тобогана.
Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је бањско –рекреативни компплекс у Врујцима.

nova bana vrujci

Драго ми је што наша општина има људе који су пуни елана, ентузијазма и иновативности, који су вољни да унапређују своје пословање и самим тим развијају туристичку понуду наше општине. У Бањи Врујци ускоро почиње градња игралишта за децу. Радове у целости финансира општина Мионица. То је важан пројекат за унапређење туристичке понуде, али за унапређење детињства малишана из Врујаца, и свих села у Мионици која лети долазе да уживају у лепотама и чарима Бање Врујци. Верујем да ће до краја јуна и бити завршено. Мионички бисер, Бања Врујци добија нови и модернији изглед, а у нашој општини се свакодневно реализују постављени циљеви који засигурно доприносе бољем животном стандарду свих наших грађана. Такође за све ученике основних школа општина одобрава бесплатан улазак на базен СРЦ „Мионица“ – рекао је Јанковић.

boban jankovic u novoj bani

Туристе у бањско-рекреативном комплексу „Нова Бања Врујци“ који се захвата површину од 5 хектара очекују нови смештај, ресторан, аква парк, 7 базена за различите узрасте и још много тога. На комплексу се може наћи лековита термална вода од 31ºCкао и лековито блато које се примењује још из 1931. године и показало се као делотворно у лечењу реуматолошких, кожних обољења, проширених вена и др.

nova bana vrujci

 

nova bana

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту