Предшколци у посети председнику општине Мионица Бобану Јанковићу

mionicki predskolci u skupstinskoj sali

Овогодишњи матуранти из предшколске установе „Невен“ били су гости председника општине Мионица Бобана Јанковића. Пријем је организован у Скупштинској сали, а радознали малишани опробали су се и за говорницом. Они су са председником Јанковићем разговарали о времену проведеном у вртићу, шта су до сада научили, каква су њихова интересовања и шта их очекује у првом разреду, већ од септембра.

mionicki predskolci 2

Данас су будући прваци били моји гости. Заиста су сјајни, забавни, паметни и маштовити. Они су будућност Мионице. Зато и заслужују најбоље услове за одрастање и школовање. Захваљујући Влади Републике Србије успели смо да реконструишемо школе. А наши будући прваци по први пут сешће у комплетно обновљене и модерне школе и учиће из уџбеника које им општина поклања. Успели смо да обезбедимо најбоље услове за образовање нашој деци-рекао је Јанковић.

predsednik jankovic sa predskolcem

Приликом посете предшколаца, председник Јанковић уручио им је поконе, прибор, бојице, играчке, балоне као мали знак пажње за њихов вредан рад и труд током похађања вртића. А у септембру их већ очекују нови бесплатни комплет уџбеници.

predsednik jankovic sa predskolcima

Захваљујући средствима Владе Републике Србије, општина Мионица је у последњих седам година реконструисала школске објекте. Комплетно су реновиране основна и средња школа у Мионици у вредности чак 338 милиона динара. За обнову школе у Рајковићу издвојено је 26 милиона динара, за основу школу у Дучићу 4.4 милиона динара, а за реновирање четовороразредне школе у Буковцу 1.2 милиона динара, док су у плану реконструкција основих школа у Горњој и Доњој Топлици.

jankovic sa predskolcima

predsednik jankovic urucuje poklone predskolcima

mionicki predskolci

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту