Мионички вуковци добили лаптопове од председника општине Мионица

mionicki vukovci predsednik opstine mionica direktori

Председник општине Мионица Бобан Јанковић уручио је лаптове најбољим мионичким ђацима као награду за рад, труд и залагање током досадашњег школовања. Вукову диплому ове године добило је четири мионичка основца.Основна школа „Војвода Живојин Мишић“ у Рајковићу ове године имала је једног ђака генерације и то Душицу Јовановић из Мратишића, док је у основној школи „Милан Ракић“ у Мионици за ђака генерације проглашена Наташа Читаковић из Горњег Мушића, а Ксенија Вујичић из Гуњице и Лазар Николић из Мионице су понели титулу вуковаца.

prijem vukovaca u kabinetu predsednika opstine mionica

Надам се да ће наши вуковци наставити да нижу успехе и даље. Душица, Николина, Ксенија и Лазар су титуле најбољих ђака оправдали и на пријемном испиту и показали своје знање. Битно је да имате циљ у животу и да на путу до његовог остварења усвајате нова знања и развијате своје вештине. Желим вам да остварите своје жеље и циљеве и да будете успешни-поручио је Јанковић вуковцима.

predsednik opstine mionica urucuje laptopove vukovcima

Ове школске године 120 мионичких осмака завршило је основно школовање, а њих 26 постигло је одличан успех.По речима вуковаца, сви планирају да наставе своје школовање и да се понајвише опробају у природним наукама. Узимајући у обзир њихов успех и талентат, сигурно је да успех неће изостати у наредном периоду њиховог школовања и да ће засигурно једног дана постати успешни инжењери, лекари, научници, а пре свега добри и вредни људи који ће ударити јаке темеље развоја и солидарности читаве заједнице.

vukovci

Сви мионички основци ове сезоне имају право на бесплатан боравак на базеним СЦ „Мионица“, а сви мионички ђаци су у прилици да бесплатно похађају све обуке и часове које нуди општински „Центар за развој и образовање“.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту