Проглашена листа СНС-а за локалне изборе у Мионици

proglasena lista sns 2 of 5

Српска напредна странка првог дана предвиђеног за изборне радње, за мање од осам сати прикупила је потписе подршке и прва предала изборну листу за локалне изборе у Мионици. Листу "Александар Вучић за нашу децу" за неколико сати потписало 431 грађана Мионице. Општинска изборна комисија проверила је и прогласила листу. Председник Општинског одбора СНС-а и актуелни председник општине Бобан Јанковић, носилац листе и кандидат за председника општине и у наредне четири године. Јанковић истиче да чињеница да су потписи подршке прикупљени за неколико сати сведочи о поверењу грађана у Српску напредну странку.

proglasena lista sns 4 of 5

  • Мионичани су масовно дошли да подрже листу Српске напредне странке за локалне изборе у Мионици и тиме су још једном потврдили да имају апсолутно поверење у Српску напредну странку и политику коју спроводимо од републичког до локалног нивоа. Српска напредна странка је стуб Србије. Политика председника Александра Вучића и Владе Србије јесте политика развоја, бољи живот сваког човека. Мионичани су још једном потврдили да смо сви заједно велики победнички тим који ради у интересу свих грађана на територији целе општине, у вароши, Бањи Врујци и свих 38 села. Мионичани су својим потписом подржали нове инвестиције, нова радна места, нове путеве, нове вртиће, нова дечија игралишта, канализацију, спортске терене. Подржали су будућност Мионице. Будућност своје деце. Живела Мионица. Живела Србија - рекао је након предаје листе Бобан Јанковић.
  • proglasena lista sns 5 of 5

Он је истакао да се у општини Мионица ради највише у њеној историји. Да је захваљујући политици председника Александра Вучића и Владе Србије само у овој години обезбеђено више од 1,5 милијарди динара за пројекте који драстично унапређују живот грађана Мионице.

proglasena lista sns 3 of 5

  • Градиће се канализација, два пречистача отпадних вода, реконструисаћемо школе, градимо асфалтне путеве у више од 25 села. Влада Србије је подржала велики број пројеката и можемо без устезања рећи да је ово година инвестиција за Мионицу - рекао је Јанковић.
  • proglasena lista sns 1 of 5

Редовни локални избори у Мионици одржаће се 17. октобра.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту