Нови рендген апарат у мионичком Дому здравља, грађани без одласка у Ваљево

  rengen mionica2

У мионичком Дому здравља јуче је са радом почео нови рендген апарат. Грађани неће морати на снимак плућа у Ваљево, већ ће им потпуна здравствена заштита бити омогућена и у Мионици. У ковид амбуланти, већ се раде лабораторијске анализе крви, а са новим рендген апаратом биће заокружена дијагностика када је реч о корона вирусу.

 rengen mionica4

-За грађане Мионице је од изузетне важности да имају комплетну здравствену заштиту. Да све прегледе обаве на једном месту. Нови рендген апарат смањиће чекања и уштедеће време свим Мионичанима. Доктори и медицинско особље се храбро боре за наше животе. Хвала им. И зато морамо бити одговорни. Морамо се вакцинисати и на тај начин заштити себе и друге-рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Након инсталације, обуке и испуњавања свих техничких предуслова, РТГ апарат је постављен у Ковид амбуланти, а радиће свакога дана од 08-13.30ч.

 rengen mionica1

У општини Мионица, вакцинација се обавља на три вакцинална пункта. Сваког радног дана заинтересовани се могу вакцинисати у Мионици од 08-13ч, а у амбулантама у Рајковићу и Бањи Врујци средом од 08-12ч. Грађанима су доступне Фајзер и Синофарм вакцине.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту