Бокс тренира све више Мионичана, за шест месеци рукавице навукло 25 боксера

trening u boks klubu u mionici

Мионичани се све више баве боксом. За шест месеци новоосновани боксерски клуб уписао је 25 чланова. А пре неколико дана добили су савремено опремљен простор, са свлачионцама, тоалетима, справама и реквизитима за тренинг.

bokserski klub u mionici 1

-Очекујем да ће ово ново поглавље у мионичком спорту донети још младих шампиона. Знамо колико је спорт важан за једну заједницу. И зато, реновирамо терене, отварамо нове спортске клубове. Завршили смо спортску халу након 25 година и уложили 114 милиона динара. Мионица добија нови изглед. До средине новембра планирамо да завршимо и линијски парк који ће бити место за одмор и рекрацију свих Мионичана и туриста-рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Отварање боксерског клуба подржао је и председник Боскерског савеза Србије Ненад Боровчанин, који је приликом отварања посетио клуб и донирао опрему, џакове и рукавице.

bokserski klub u mionici

Тренинзи се одржавају сваког радног дана у два термина, од 18-20ч и од 20-22ч. Из боксерског клуба кажу да очекују већу заинтересованост младих за овај спорт и позивају све да се јаве у просторије клуба у Мионици и на тај начин учествују у развоју овог спорта.

Са модерном спротском халом, теретаном на отвореном и реновираним школским теренима Мионица пружа значајне могућности за све спортисте.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту