Подела бесплатних садница белог јасена грађанима Мионице

266927683

 

Пред нама је трећа акција садње која се одржава у 100 градова и општина Републике Србије. И ове јесени друштвено одговорне компаније и фондације обезбеђују саднице које грађани бесплатно могу да преузму и посаде са члановима своје породице. Циљ нам је пошумљавање урбаних градских и сеоских средина .У петак 10.12.2021 у 12 часова на тргу Живојина Мишића бити организована бесплатна подела садница белог јасена. јер ту и живимо.
Обезбеђене су двогодишње сертификоване саднице белог јасена са високим процентом успешности садње. Свако ко жели да преузме садницу има само једну обавезу, да је посади. Ко никада није посадио дрво може то да учини уз упутство за садњу које такође долази уз сваку садницу.
Циљ ове акције јесте да се у нашој општини обезбеди чист ваздух. Поред тога, ова акција има и здравствену функцију јер је свако дрво јединствени зелени респиратор.
Обезбеђена је једна садница по особи, а подела ће се обавити уз придржавање прописаних епидемиолошких мера. Уз садницу ће бити достављено и упуство за садњу као и везица за име и датум садње, за оне који се са садњом до сада нису сусрели.
Акција „Посади свој хлад“ је јединствена прилика да озеленимо делове наше општине и зато позивамо све грађане да дођу и преузму своје саднице и да на тај начин заједно учинимо нашу средину квалитетнијим и здравијим местом за живот сваког од нас.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту