Јанковић хитно сазвао седницу Штаба за ванредне ситуације, мионичка зимска служба ће радити целу ноћ

Због снежног невремена које је захватило целу Србију, дивчибарски реон и мионички крај, предеседник општине Мионица и комадант Штаба за ванредне ситуације Бобан Јанковић хитно је сазвао седницу Штаба где је закључено да ће зимска служба радити целу ноћ и да ће се путеви чистити на читавој територији општине Мионица. Такође, одлучено је да ће се додатно набавити агрегати како би све несметано функционисало. Јанковић је провео цео дан са екипама зимске службе које од раног јутра раде на чишћењу наноса које ствара снажна снежна вејавица. Екипе су на терену од раних јутарњих сати, али снежни вихори непрестано стварају нов покривач.

Хитно смо сазвали седницу Штаба. Наше зимске службе раде без престанка. Циљ је да све функционише упрскос отежаним врменским условима. Путеви морају бити проходни. Чинимо све како би установе и службе радиле нормално. Отклоњени су кварови на електро мрежи, а села Брежђе, Робаје, Осеченица, Голубац, Рајковић и Буковац су добила струју. Очекује се да ће се ситуација убрзо стабилизовати и у другим деловима општине- рекао је Јанковић који је до радника зимске службе тражио додатни ангажман како би се путеви одржали проходним.

Сви грађани на територији општине Мионица који имају проблема са електричном енергијом, проходности путева и др. могу се обратити општинском Кол центру бесплатним позивом на број 0800-50-50-55.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту