БЕСПЛАТНО КЛИЗАЛИШТЕ, ПРЕДСТАВЕ, КОНЦЕРТИ ЗА СВЕ МИОНИЧАНЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ И ТОКОМ ЦЕЛОГ ЈАНУАРА

 novogodisnji program u mionici

Мионичани ће за Нову годину и током целог јануара имати бесплатно клизалиште, више од 30 представа, концерата, кабареа, радионица, анимација. Клизалиште је део новогодишњег програма чији је највећи део посвећен деци, која ће моћи да уживају у анимираним филмовима, анимацијима на леду, али и да покажу своје таленте у представама, концертима и такмичењима. Празнични програм у Мионици трајаће укупно 50 дана. Почео је 10. децембра и трајаће све до краја јануара када ће бити организована Светосавска академија. Сви догађаји су бесплатни, а само ће се за филмске хитове „Јужни ветар 2“ и „Није лоше бити човек“ плаћати улазница од 250 динара.

Верујем да ће новогодишњи програм понајвише обрадовати наше најмлађе. И ове године, клизалиште за све грађане биће бесплатно. Желимо да сви уживају у новогодишњим и божићним празницима. Година коју испраћамо, за нас, је била веома радна. Започели смо капиталне пројекте, изградили линијски парк, тротоаре. Уз подршку Владе Србије од 1,2 милијарде динара, започели смо градњу канализације у 19 насеља, а очекује нас почетак градње два пречистача отпадних вода. Уверен сам да ће нам следећа година бити још боља, јер нас очекује рализација многих пројеката који ће унапредити квалитет живота сваког нашег становника. То је најлепша новогодишња честитка за све нас -рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.


Ове године, журку на леду ће употпунти и „Disco ice” музички програм за децу и младе. Новост је да ће у Културном центру бити организована изложба „40 година детињства“. Фотографије које ће бити изложене на зидовима галерије и пројектоване у дигиталном формату на видео биму представљају ретроспективу 40година рада предшколске установе „Невен“.

Одрасле очекују плесно вече, филмови али и кабаре „Да, то су били дани“ који изводе прваци драме Народног позоришта Небојша Дугалић и Борис Пинговић и музичарка Нина Ћосић, члана Симфонијског оркестра РТС-а.

У Културном центру Мионица кажу да је програм намењен целој породици. - Садржај је намењен свим генерацијама и представља синергију културе, уметности, забаве, међусобног уважавања и поштовања. Програм има и хуманитарни карактер, прикупљаће се донације за лечење суграђанке Тање Ђокић, која болује од Дауновог синдорма - истичу у КЦ "Мионица".

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту