Избеглицама у Мионици 900 хиљада динара за набавку грађевинског материјала

predsednik opstine mionica boban jankovic i porodice tutus i milic

Грађевински материјал за адаптацију и реконструкцију кућа вредан 900 хиљада динара добиће две избегличке породице у општини Мионица. Новац за породице Тутуш и Милић обезбедили су општина и Комесаријат за избеглице и расељена лица Републике Србије. Породице ће добити грађевински материјал за реконструкцију носеће конструкције, хидроизолације, изградњу санитарног чвора, подних облога, малтерисања, фасаде, увођење и замену електро и водоводних инсталација и других радова неопходних за завршетак градње или адаптацију. Председник општине Мионица Бобан Јанковић потписао је уговор са породицама и том приликом изјавио.

jankovic potpisuje ugovor sa izbeglim licima

Побољшање квалитета живота избеглих лица на територији општине Мионица до сада је реализовано кроз бројне пројекте. Један од њих, који настављамо из године у годину је и Пројекат побољшања услова становања избеглих лица кроз доделу помоћи у грађевинском материјалу. Породице Тутуш и Милић заслужују да им живот буде још лепши и безбрижнији. Поносан сам и на то што смо успели да обезбедимо и станове за 16 породица-рекао је Јанковић.

potpisivanje ugovora

Општина Мионица у сарадњи са донаторским фондом Регионалног стамбеног програма обезбедила је дом за избегла лица на територији општине Мионица. Зграда за становање завршена је почетком 2020. године, када се 16 породица уселило и коначно решило стамбени проблем.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту