Милион динара за реновирање кућа интерно расељених лица у Мионици

jankovic sa pordicama belosevic i radivojevic

Грађевински материјал вредан милион динара добиће две интерно расељене породице у општини Мионица. Породице Белошевић и Радивојевић моћи ће да реконструишу и адаптирају своје куће. Они добијају комплетан материјал за реконструкцију носеће конструкције, хидроизолације, изградњу санитарног чвора, подних облога, малтерисања, фасаде, увођење и замену електро и водоводних инсталација и других радова неопходних за завршетак градње или адаптацију.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић потписао је уговор са породицама Белошевић и Радивојевић.

Континуирано спроводимо програм за стамбено збрињавање породица интерно расељених и избеглих лица. Свака породица у нашој општини нам је подједнако важна.

potpisivanje ugovora

Белошевићи и Радивојевићи су вредни и честити људи, и сигуран сам да ће им ова помоћ много значити. Захвалан сам Комесаријату за избеглице и расељена лица Републике Србије са којима имамо добру сарадњу и успешно реализујемо пројекте, а све у циљу квалитетнијег живота наших грађана-истакао је Јанковић.

Прогам се реализује у оквиру програма Побољшање услова становања интерно расељених лица који спроводе општина Мионица и Комесаријат за избеглице и расељена лица Републике Србије.

Крајем прошле године, кроз пројекат Побољшање услова становања избеглих лица, грађевински материјал у вредности од 900 хиљада динара добиле су и две избегличке породице на територији општине Мионица.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту