Бесплатна припремна настава за 119 мионичких осмака, ове године и бесплатни часови из физике и хемије

pripremna nastava

Сви ђаци завршних разреда основних школа у општини Мионица имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Часове из српског језика, математике, физике и хемије организује општински Центар за развој и образовање. Бесплатна припремна настава први пут је организована прошле године, а ове године ће кренути раније и са додатним предметима физиком и хемијом.

- Као што смо и обећали, и ове године настављамо са организовањем припремне наставе. Знамо колико је битно да се ђаци добро припреме за завршни испит и да упишу жељене средње школе. Ученици су били заинтересовани за часове из физике и хемије, па смо успели ове године и да то организујемо. Бесплатна припремна настава се показала као вишеструко користан програм, где ученици могу добро да се припреме за пријемне испите, а истовремено ће олакшати родитељима и додатно растеретити кућне буџете – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Очекује се да настава почне након пробног завршног испита и биће организована у просторијама средње школе у Мионици. Накнадно ће бити објављени термини и  распоред припремне наставе, а сви заинтересовани ученици се могу пријавити на број телефона 0628804970.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту