Средња школа у Мионици добија нови амфитеатар

srednja skola u mionici

Мионички средњошколци већ три године похађају комплетно реновирану школу, а до краја јуна добиће нов и модерно опремљен амфитетар капацитета 55 места. Биће постављени нови пројектори, намештај, зидна платна, школске клупе, столице и друга опрема која ће унапредити квалитет наставе. На основу конкурса за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења Министарство правде подржало је овај пројекат са готово 700 хиљада динара.

  • Захваљујем се Министарству правде које је определило средства. Средња школа је била ажурна, припремила документацију и ускоро ћемо имати нови амфитеатар. Улагање у образовање је веома важно и зато смо уз помоћ државе успели да потпуно реновирамо и средњу и основну школу у Мионици. Издвојено је 338 милиона динара. Деца заслужују најбоље, а на нама је обавеза да им омогућимо квалитетне услове за школовање и одрастање – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Из средње школе „Мионица“ наглашавају да ће опремањем амфитеатра школа добити потпуно нов и мултифункционалан простор који ће у великој мери унапредити наставу, као и ваннаставне активности. Додају да ће се одржавати бројне радионице и предавња за ученике, а значајно ће бити за извођење додатних вежби туристичко-хотелијерског смера.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту