Одоборници у Скупштини и председник општине Мионица Бобан Јанковић честитали Вучићу на петогодишњем мандату

odbornici

Одборници Скупштине општине Мионица на данашњој седмој седници изгласали су да се након завршетка исте јавно упути саопштење подршке председнику Александру Вучићу, који је данас положио заклетву и други пут изабран за председника Републике Србије.

sednica skupstine

-Председник Вучић је увек био уз нашу општину. Уз његову подршку, Мионица данас има реконструисане школе, асфалтиране путеве. Реализујемо један од највећих пројеката у историји Мионице који држава финасира. За изградњу канализације и пречистача отпадних вода опредељено је 1,2 милијарде динара. То је највећа инвестиција за Мионицу. Гради се индустријска зона, водовод. Имамо више радних места за све – навели су између осталог одборници и захвалили се председнику Вучићу на очувању мира и суверенитета Републике Србије. Такође, додају да се у овом председничком мандату надају још чвршћој вези са председником која ће учинити да се у Мионици још боље живи и ради, али и жељи да их и у овом, као и претходном мандату посети.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић заједно са одборницима упутио је искрене честитке подршке председнику Александру Вучићу.

-Мионица зна какву подршку је имала од председника Вучића на путу развоја. И када је реч о поплавама, пожарима, ванредним ситуацијама. Новим пројектима. Никада као данас се не улаже у Мионицу. То је очигледно. Заједно смо отворили Халу спортова у Мионици, а сигурно је да ће уз председника Вучића Мионица реализовати још успешних пројеката. Хвала на очувању интегритета и стабилности. Хвала што штите наше интересе. Мионица је уз политику развоја и напретка – рекао је Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту