Граде се модерне трибине са 300 места и свлачионице на фудбалском терену у Мионици

1 projekat tribine

На фудбалском терену ФК "Рибница" у Мионици ускоро почиње градња модерних трибина са 300 места, вредних 22 милиона динара. Ово ће бити прва велика инвестиција у трибине од када је терен реконструисан, пре 11 година. Радове на потпуној реконструкцији трибина заједнички финансирају Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) и општина Мионица. Поред трибина биће изграђене и нове свлачионице, просторије за судије, као и додатни простор који ће представљати модерно уређен амбијент. Заједничком сарадњом на пројекту издвојено је око 22 милиона динара, а учешће локалне самоуправе је 3,3 милиона динара.

  • Настојимо да спортисти имају што боље услове. А такође ће бољи поглед на утакмице и спортска дешавања бити са модерних трибина. Реконструисали смо и кошаркашки терен, а Мионица има и теретану на отвореном у центру. Фудбалски терен се налази у линијском парку, где сада радимо расвету. Из дана у дан постаје све лепши и уређенији – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

2 projekat tribine

Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) спроводи програм Европске уније за локални развој, а општини Мионици је одобрен пројекат на основу Јавног позива за пројекте локалне инфраструктуре. Поред Мионице, а на основу овог позива финансираће се пројекати из 33 локалне самоуправе из Србије.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту