Михољски сусрети села у Доњој Топлици

 miholjski susreti sela a3 10 sati

У сарадњи са Министарством за бригу о селу, општина Мионица организоваће Михољске сурете села у Доњој Топлици у недељу, 02. октобра.  Све посетиоце и учеснике очекује културни и занимљив садржај. Надвлачење конопца, скок удаљ, трка у џаковима, набацивање колутова, трка на 100 метара, квиз знања из области традиције, турнир у шаху су само неке од игара у којима је организовано надметање.

miholjski sustreti sela 1

- Поред пројеката које реализујемо веома је важно да развијамо и социјални капитал. Да упознајемо једни друге и организујемо што више догађаја, да учимо о нашим селима која су препуна инспиративних прича и обичаја. Поред тога, морамо улагати у бољи животни стандарад. Само прошле године асфалтирали смо више од 50 километара путева, а радимо и на пројектима водоснабдевања у селима.  Захваљујем се Министарству за бригу о селу на успешној сарадњи. Верујем да ће наши суграђани посетити овај догађај и да ћемо сви заједно уживати.  – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

miholjski sustreti sela 2

Новост је да ће ове године бити организовано и такмичење у здравицама у којем ће учествовати деца, а наступиће и фолклорна друштва са територије општине Мионица.

Министарство за бригу о селу и општина Мионица издвојили су скоро 600 хиљада динара за ову манифестацију.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту