Почели радови на изградњи трибина у Мионици

poceli radovi na tribinama u mionici

На фудбалском терену ФК „Рибница“ у Мионици почела је изградња модерних трибина са 300 места. Радове на потпуној реконструкцију заједнички финансирају Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) и општина Мионица. Поред трибина биће изграђене и нове свлачионице, просторије за судије, као и додатни простор који ће представљати модерно уређен амбијент. Заједничком сарадњом на пројекту издвојено је око 22 милиона динара, а учешће локалне самоуправе је 3,3 милиона динара..Радове је обишао председник општине Мионица Бобан Јанковић који је том приликом истакао значај улагања у спорт.

jankovic obisao radove na tribinama

  • Настављамо са улагањима у спорт. Након изградње теретане на отвореном, реконструкције кошаркашког терена, спортске хале, на ред су дошле и трибине. Свакако да ће бољи поглед на утакмице бити са модерних трибина које градимо. Спорт је веома важан, добра вест је да је ове године са радом наставио и Карате клуб у Мионици, а прошле године смо основали и Бокс клуб. Поносан сам на чињеницу да је наша Мионица постала право градилиште. Градимо трибине, канализациону мрежу, почињемо водоводни систем Кључка врела. А истовремено се по плану одвијају радови на Пуликином легату. Следи и наставак радова на Кући Колубарске битке, а настављамо и са реконструкцијом парка у Мионици – рекао је Јанковић и додао да се фудбалски терен налази у склопу линијског парка где ће се радити пошумљавање, а јавна расвета је завршена.

  • Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) спроводи програм Европске уније за локални развој, а општини Мионици је одобрен пројекат на основу Јавног позива за пројекте локалне инфраструктуре. Поред Мионице, а на основу овог позива финансираће се пројекати из 33 локалне самоуправе из Србије.

Радове на изградњи трибина изводи грађевинско предузеће „Компресор инг“ из Ваљева.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту