Мионичкој основној школи десет рачунара

skola14

Основна школа „Милан Ракић“ богатија је за десет нових рачунара захваљујући донацији компаније „CETIN“ из Београда. A прошле године, овој школи пет рачунара донирала је Управа за трезор. Председник општине Мионица нагласио је да је сваки корак улагања у образовање јако важан.

img 20221213 151451

- Данас школа у Мионици изгледа нестварно, могу слободно рећи. Успели смо да је реновирамо и модерно опремимо, а ово је још један корак. Захваљујем се компанији „CETIN“ на донацији која ће значити ученицима и наставницима. Уз подршку Владе, инвестирали  смо преко 370 милиона динара у реконструкцију школских објеката. Са улагањима у образовање настављамо и даље – изјавио је Јанковић.

Деци у Мионици, преко Центра за развој и образовање, достпуни су бесплатни часови језика, информатике, фолкора, глуме и др. А већ пет година уназад мионички основци имају бесплатан улазе на базене, а већ две године и бесплатну припремну наставу под покровитељством општине.

1671006048748

Са реновираним школама, бесплатним припремама, бесплатним базеном, бесплатним програмом који нуди општински Центар, спортскм халом, теренима деци из општине Мионица се пружају разне могућности да се усавршавају и напредују.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту