Бесплатне представе, школа шаха, текбол, концерти до краја јануара у Мионици

program

Мионичани ће током целог јануара имати бесплатан програм са скоро 20 представа, концерата, кабареа, радионица, анимација. Новост је да ће ове године у  Хали спортова бити организован и текбол, школа шаха и стреличарство. А за крај  године, 30. децембра сви ће моћи да уживају уз кувано вино и музички програм на Тргу војводе Мишића. Празнични програм у Мионици траје до краја јануара када ће бити организована Светосавска академија.

- Желимо да сви уживају у новогодишњим и божићним празницима. Година коју испраћамо, за нас, је била веома радна. Наставили смо са улагањима у бољу будућност Мионице. Само смо пред крај године започели реализацију веома битних пројеката. Водовод Кључка врела, реконструкција парка, изградња Пуликионг легата, реконструкциј трибина и др.  Наставили смо радове на изградњи Куће Колубарске битке. А уз подршку Владе Србије од 1,2 милијарде динара, настављамо градњу канализације у 19 насеља, а очекује нас почетак градње два пречистача отпадних вода. Уверен сам да ће нам следећа година бити још боља и да ћемо покренути много пројеката који ће засигурно утицати на бољи живот грађана. То је најлепша новогодишња честитка за све нас -рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

У установама које су део организације празничног програма  кажу да је програм намењен целој породици и свим генерацијама и представља синергију културе, уметности, забаве, међусобног уважавања и поштовања.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту