Снежна вејавица захватила општину Мионица, Јанковић на терену: Мионичка зимска служба ће радити целу ноћ

zimska sluzba na terenu

Председник општине Мионица Бобан Јанковић на терену је са екипама зимске службе које чисте путеве на читавој територији општине.  Три екипе са два скипа и камион  су на терену од поподневних часова, када су и почеле падавине, али снежни вихори непрестано стварају нов покривач. Машине су у Кључу, Рајковићу, Робајама, Голупцу, Крчмару, Толићу, Брежђу, Oсеченици, Горњем Лајковцу, Струганику, Планиници па настављају даље како би стигли у свако место.

jankovic na terenu obilazi radnike

- Наше зимске службе раде без престанка. Циљ је да све функционише упрскос отежаним врменским условима. Путеви морају бити проходни. Чинимо све како би установе и службе радиле нормално. А ја ћу и вечерас бити са вредним радницима којима смо донели храну јер непрестано раде на чишћењу. Стићи ћемо до сваког села и сваког човека – рекао је Јанковић који је од радника зимске службе тражио додатни ангажман како би се путеви одржали проходним.

Из пословнице Електродистрибуције у Мионици кажу да је са снабдевањем електричном енергијом све стабилно, али да су они у приправности уколико дође до неких сметњи.

jankovic sa radnicima na terenu

Сви грађани на територији општине Мионица који имају проблема са проходности путева и др. могу се обратити општинском Кол центру бесплатним позивом на број 0800-50-50-55.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту