Мионица на Међународном сајму туризма, организован и бесплатан превоз за грађане

sajam turizma2

Општина Мионица учествује на 44. Међународном сајму туризма где ће представити туристичке потенцијале. На мионичком штанду презентовани су врхунски домаћи производи и богата туристичка понуда. А за све заинтересоване грађане организован је и бесплатан превоз.

 - Много је пројеката које смо завршили, а веома значајне и даље спроводимо. Кућа Колубарске битке, реконструисан парк, Пуликин легат су само од неких који ће нашу општину учинити веома препознатљивом на културној и туристичкој мапи Србије и света – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Из Туристичке организације Мионице кажу да су посетиоци врло заинтресовани да посете општину Мионица и све њене туристичке потенцијале, а највише их интересује пројекат изградње Куће Колубарске битке.

sajam turizma1

У Мионици је у току изградња прве уметничке галерије, Куће Колубарске битке која ће од заборава сачувати јунаштво српских војника у Првом светском рату, а недавно је завршено и поплочвање централног парка уз подршку Владе Републике Србије.

sajam turizma3

За све грађане који буду желели да посете сајам, у суботу 25.02.2023. године обезбеђен је аутобуски превоз до Београда и назад. Полазак је у 09:00 са аутобуске станице, а заинтересовани се могу пријавити на борј телефона 014 34 22 080.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту