Мионица чека стрелце, на државном првенству у стрељашвту наступиће 126 такмичара

mionica u centru

Општина Мионица биће домаћин сениорског првенства у стрељаштву, које ће се одржати у мионичкој спортској хали 1. и 2. априла. Организација овог такмичења припала је стрељачком клубу „Ваљево 1880“ и Спортском центру „Мионица“, а под покровитељством општине Мионица.

- Изузетна ми је част што је Мионица домаћин једног државног такмичења оваквог формата. Још једном смо показали да можемо бити успешни и добри домаћини и на висини свог задатака. Мионица је до сада била домаћин међународне бициклистичке трке, релија, рукометних утакмица, фудбалских такмичења, државног првенства у плесу

 и многих других. На сваком кораку увиђамо колико је значајно и важно било да реконструишемо и обновимо спортску халу. Захваљујући томе, сада се код нас одржавају државна такмичења, а наша деца имају далеко боље услове – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

-За викенд је државно првенство у Мионици. Наравно, идемо на злато, а сад ће да ли ћемо узети то је веома дискутабилно. Само такмичење неће носити толики притисак колико сви ти људи који ће доћи да нас гледају. Све је то фамилија која живи у Љигу, Велишевцима, Мионици, Ваљеву... Долазе и из Београда. То је заправо једина прилика да ја људима покажем чиме се бавим. Тако да је већ договорено, биће око 70-ак мојих људи и ако то преживим, могу да преживим све. Да кажемо нема притиска, али било би баш безвезе да будем друга – рекла је Зорана Аруновић за портал 24 седам, која је на недавно завршеном Европском првенству освојила златну медаљу.

Општина Мионица протеклог викенда била је домаћин државног првенства у плесу где је наступило скоро 500 такмичара, а предстојећег дочекује стрелце из целе Србије, међу којима су освајачи златних медаља.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту