Почела бесплатна припремна настава за осмаке у општини Мионица

 img 99d2a534601ddc57355f5f64f043a768 v

Сви ђаци завршних разреда основних школа у општини Мионица у прилици су да похађају бесплатну припремну наставу за завршни испит. Часове из српског језика и математике организује општински Центар за образовање и развој. Бесплатна припремна настава први пут је организована пре две године, а за ову годину до сада је пријављено 60 ученика.

- Као што смо и обећали, и ове године настављамо са организовањем припремне наставе. Знамо колико је битно да се ђаци добро припреме за завршни испит и знамо да то значи и ђацима и родитељима. Бесплатна припремна настава се показала као вишеструко користан програм, где ученици могу добро да се припреме за пријемне испите, а истовремено ће олакшати родитељима и додатно растеретити кућне буџете. Верујем да ће се наши осмаци добро припремити и да успех неће изостати. Образовање је веома важно, а ми настојимо да кроз одређене програме обезбедимо што боље услове – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Часови се одржавају четири пута недељно за сваки предмет, а све информације могу се добити на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

У Центру за образовање и развој нуде се разне могућности и то бесплатно. Часови језика, програмирања, фолклора, гиманастике, глуме и др.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту