Маратон „Стазама здравља“ и ове године у Мионици.

maraton stazama zdravlja u mionici

На овогодишњем петом маратону за рекреативце, познатијем као „Стазама здравља“, који ће се одржати у недељу 14. маја учествоваће близу 200 бициклиста из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине. Старт стазе дуге 52 километра је у Бањи Врујци, а возиће се у мионичким селима Гуњица, Берковац, Планиница, Горњи Лајковац, Струганик, Попадић.

Манифестацију је и ове године подржала општина Мионица, а председник општине Бобан Јанковић рекао је да је у области спорта урађено много тога.

За кратко време успели смо да урадимо много тога. Од напуштене зграде у центру Мионице направили смо модерну спортску халу. Након изградње теретане на отвореном, реконструкције кошаркашког терена, спортске хале, на ред су дошле и трибине. Поред тога домаћини смо бројних спортских манифестација, од бициклистичке трке „Кроз Србију“, релија, стрељаштва, плеса и других. Интезивно радимо на унапређењу спорта у нашој општини – рекао је Јанковић.


Атрактивне стазе, прелепа природа мионичког краја и свеж ваздух сигурно ће одушевити све „маунтин бајкере“ који стартују у недељу, у Бањи Врујци са почетком у 10ч.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту