Бесплатан базен за све мионичке основце

bazen

За више од 800 мионичких основаца по седми пут омогућен је бесплатан улаз на базене Спортског центра „Мионица“ у селу Мионица. Ученицима матичних основних школа и издвојених одељења „Милан Ракић“ Мионица и „Војвода Живојин Мишић“ Рајковић биће довољна само ђачка књижица за бесплатно купање током читаве сезоне.

Наши основци заслужују посебну пажњу и зато смо и ове године одлучили да имају бесплатан улаз на базене током читаве сезоне. Важно нам је да деца у нашем месту имају најбоље услове за одрастање. Ово је мали знак пажње, а ми ћемо наставити даље са улагањима. Захваљујући средствима Владе Републике Србије, у Мионици су у великој мери побољшани услови и квалитет образовања. Уложено је преко 360 милиона динара у обнову школских установа – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Општински Центар за развој и образовање омогућио је и бесплатну припремну наставу за ученике завршних разреда. Преко општинског Центра, мионички ђаци су у прилици да бесплатно похађају часове информатике, глуме, фолкора, језика и др.

Са реновираним школама, бесплатним припремама, бесплатним базеном, бесплатним програмом који нуди општински Центар, спортском халом, спротским теренима деци из Мионице се пружају разне могућности да се усавршавају и напредују.

Сезона на базенима у селу Мионица почела је у понедељак 12. јуна и отворен је за све посетиоце од 08:30 до 18 часова.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту